Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

5 Παιχνίδια για το κινητό που θα σας κάνουν να κολλήσετε

Παιχνίδια για το κινητό για να περάσει ευχάριστα ο χρόνος σου, είτε είσαι μόνος και βαριέσαι σπίτι ή σε κάποιο μέσο μεταφοράς, ακόμα και παιχνίδια για να παίξεις με τη παρέα σου! 


1. Σωστό ή Λάθος
Δείξτε τις γνώσεις σας απαντώντας σωστό ή λάθος σε χιλιάδες ερωτήσεις από ιστορία, γεωγραφία, επιστήμες, καλλιτεχνικά και αθλητικά! Παίζεται μονό, διπλό ή και με ομάδες.





2. Βρείτε τις διαφορές
Βελτιώστε τις δεξιότητές σας στην παρατηρητικότητα και εξασκήστε το μυαλό σας παίζοντας αυτό το παιχνίδι με πάνω από 200 επίπεδα. Κλασσικό για να "σκοτώσεις" το χρόνο σου.



3. Πες Βρες!
Χωρίζεται η παρέα σε δύο ομάδες, Α και Β. Σκοπός της κάθε ομάδας είναι να μαζέψει τους περισσότερους πόντους, βρίσκοντας τις περισσότερες απαντήσεις της λίστας, πριν τελειώσει ο χρόνος. Είναι σίγουρο ότι θα σας ξεσηκώσει!




4. Unblock Me FREE
Ένα πολύ εθιστικό παιχνίδι παζλ που θα σας κάνει να κολλήσετε. Στόχος είναι να βγάλετε το κόκκινο block από το άνοιγμα που έχει στα δεξιά της οθόνης. Σου φαίνεται εύκολο;



5. Backgammon Free
Το γνωστό σε όλους μας Τάβλι σε διάφορα επίπεδα δυσκολίας και για τους πιο απαιτητικούς!



Καλή διασκέδαση!

Στείλτε μας στο mail μας  eimai.foititis@gmail.com τα αγαπημένα σας παιχνίδια και εφαρμογές για να τα παρουσιάσουμε σε επόμενο άρθρο

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου