Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

TEDx University of Piraeus: Οι Αιτήσεις Συμμετοχής άνοιξαν !

Όλοι πιστεύαμε ότι το ταξίδι του TEDx University of Piraeus μετά την πρώτη του επιτυχία θα είχε και συνέχεια, εδώ λοιπόν βρίσκεται και η επιβεβαίωση. Το δεύτερο συνέδριο ιδεών είναι έτοιμο να ξεκινήσει την προετοιμασία του και αναζητά φιλόδοξους νέους που θα συμβάλλουν στην επίτευξη ενός δημιουργικού event με πάθος, κέφι και όρεξη. Αν πιστεύεις ότι και εσύ μπορείς να γίνεις μέλος αυτής της ομάδας και κατ’ επέκταση της οικογένειας των TEDx events δήλωσε συμμετοχή τώρα.




Οι αιτήσεις συμμετοχής άνοιξαν. Παρακάτω μπορείς να βρεις τις αιτήσεις συμμετοχής καθώς και τις σχετικές πληροφορίες.
(κλiκαρε το σχετικό Link)

Graphic Designer

Community Manager

Appetite Manager

Account Manager For In-kinds

Account Manager

Speaker Coach

Hospitality Manager

Creative-Delegates Manager

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείς να επικοινωνήσεις στο tedxuniversityofpiraeus@gmail.com


To TEDx University of Piraeus είναι ένας ανεξάρτητος οργανωμένος φορέας στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς, που προσπαθεί να δημιουργήσει μια μοναδική εμπειρία, όπου στοχαστές από την Ελλάδα και ολόκληρο τον κόσμο είναι έτοιμοι να μοιραστούν τις προσωπικές τους ιδέες μέσα από τις οποίες παθιάστηκαν.
Η TED είναι μια μη κερδοσκοπική οργάνωση που αφιερώνεται σε ιδέες που αξίζουν να διαδοθούν. Ξεκίνησε ως ένα τετραήμερο συνέδριο στην Καλιφόρνια πριν από 25 χρόνια, έχει αναπτυχθεί για να υποστηρίξει τον κόσμο που αλλάζει ιδέες με πολλαπλές πρωτοβουλίες.

Σχετικά με το TEDx = ανεξάρτητα οργανωμένη εκδήλωση
Δημιουργήθηκε στο πνεύμα της αποστολής του TED, "ιδέες που αξίζουν να διαδοθούν". Το πρόγραμμα TEDx έχει σχεδιαστεί για να δώσει στις κοινότητες, τις οργανώσεις και τα άτομα την ευκαιρία για να προωθήσουν μέσω του διαλόγου, TED εμπειρίες σε τοπικό επίπεδο. Οι TEDx εκδηλώσεις είναι πλήρως συντονισμένες και προγραμματίζονται ανεξάρτητα, με βάση την κοινότητα. Από το Νοέμβριο του 2011, πάνω από 2.000 TEDx γεγονότα έλαβαν χώρα σε όλο τον κόσμο.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου