Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

Φράσεις με άλλο νόημα από ένα φοιτητή part 1

Μόλις τέλειωσες με τις πανελλήνιες και ένας νέος κόσμος ανοίγεται μπροστά σου. Αυτό που ο καθένας ονειρεύεται μόλις φύγει από το σχολείο και αδημονεί να εξερευνήσει.. Η  φοιτητική ζωή προφανώς δεν είναι τίποτα ίδιο με αυτό που 'χες συνηθίσει στα σχολικά σου χρόνια  και από αυτό που μέχρι τώρα είχες στο μυαλό σου όπως ύπνος, φαΐ, άραγμα, αποκτούν τελείως διαφορετικές έννοιες. Ας δούμε λοιπόν κάποιες εκφράσεις που χρησιμοποιούνται με άλλη έννοια από έναν φοιτητή.





Ύπνος 
Χάσιμο χρόνου καθώς μια ώρα ύπνου είναι απώλεια από ξεσάλωμα ή σε περίοδο εξεταστικής (και μόνο!) διαβάσματος. Άλλωστε υπάρχει η  φοιτητική χειμερία νάρκη όταν υπάρχει κάποια αργία και/ή πολύς ελεύθερος χρόνος.

Φαγητό
Ο φοιτητής καταλαβαίνει Delivery και μόνο delivery. Σουβλάκια,  πίτσες και  ότι τέλος πάντων μπορεί να βρει άμεσα, γιατί που χρόνος για μαγείρεμα .

Βόλτα
Όταν βγαίνεις έξω απλώς για μία χαλαρή βόλτα και καταλήγεις από τον καφέ στο ποτό και στατιστικά τις περισσότερες φορές μεθυσμένος…!

Πάρτυ σε σπίτι
Πίνουμε τζάμπα άπειρα φθηνά ποτά. Ο πρώτος που θα λιποθυμήσει αποκτά ζωγραφιές από οδοντόκρεμες και ότι μπορείς να φανταστείς Βέβαια ο ιδιοκτήτης θέλει υπομονή στο μάζεμα την επόμενη μέρα!

Αλκοόλ
Είναι για τον φοιτητή αυτό το ΝΕΚΤΑΡ των Θεών που σε κάνει να ξεχνάς πόνους και προβλήματα, που σε κάνει να θες να χορεύεις για ώρες! Μέχρι που θα το βγάλεις όλο στο πάτωμα.

Πτυχίο
Στόχος ζωής που καθώς πλησιάζει το πλήρωμα του χρόνου μοιάζει με μακρυνό ταξίδι.Αλλά μην ξεχνάς ότι στην τελική το ταξίδι μετράει και όχι ο προορισμός …!


Δουλειά

O φοιτητής κάνει  Pr σε clubs. Άντε και σερβιτοριλίκι. Μην είναι και έξω από το στοιχείο του! (ποτό, ξενύχτι, μουσική). 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου