Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014

Πως μπορείτε να πάτε φθηνές διακοπές.


Πολλοί φοιτητές, λόγω των ετήσιων εξόδων στις πόλεις που σπουδάζουν, αδυνατούν να πάνε διακοπές σε κάποιο σε προορισμό με νεολαία, κέφι, θάλασσα και ξεφάντωμα. Σας δίνουμε ιδέες για το πώς μπορείτε να βρείτε φθηνές διακοπές, χωρίς να ξοδέψετε πολλά χρήματα.
Αυθημερόν
Για όσους δεν έχουν δυνατότητα να ξοδέψουν χρήματα για διανυκτερεύσεις, τοπικά τουριστικά γραφεία και ΚΤΕΛ, οργανώνουν μονοήμερες αποδράσεις σε κοντινούς προορισμούς με αρκετά ελκυστικές τιμές, σε σχέση με το κόστος της βενζίνης. Μπορείτε να πάρετε μια ανάσα δροσιάς, αναζητώντας πληροφορίες στα τουριστικά γραφεία της περιοχής σας.
Camping
Το κάμπινγκ είναι από τους πιο φθηνούς προορισμούς για διακοπές. Στην Ελλάδα υπάρχουν πάνω από 150 οργανωμένα camping, όπου μπορείτε με μια σκηνή και καλή παρέα να περάσετε υπέροχα. Στα περισσότερα camping λειτουργούν εστιατόρια και super market με φθηνά προϊόντα προς τους κατασκηνωτές, ενώ υπάρχουν δραστηριότητες για να γεμίσει η μέρα. Αρκετά camping μαζεύουν πολύ νεολαία, και οι διακοπές γίνονται καλύτερες και από τους πιο top προορισμούς. Και για όσους δεν συμπαθούν τις σκηνές, πολλά camping νοικιάζουν τροχόσπιτα και τροχοσκηνές σε προσιτές τιμές. Ενδεικτικά, μια βραδιά σε ένα camping μπορεί να κοστίσει από 3- 10€
Online booking
Όσοι επιμένουν σε προορισμούς με ξενοδοχεία, μπορούν να βρουν πολύ καλές προσφορές σε ιστοσελίδες online κράτησης όπως το booking.com ή το trivago.gr Στις ιστοσελίδες μπορείτε να βρείτε πιο φθηνά δωμάτια, που αν τα κλείνατε τηλεφωνικώς το κόστος της κάθε βραδιάς θα ήταν διαφορετικό. Επίσης, σε ιστοσελίδες online κρατήσεων, μπορείτε να διαβάσετε σχόλια και κριτικές ατόμων που επισκέφτηκαν κάποιο προορισμό ή ξενοδοχείο και να κρίνετε αναλόγως.
Web Deals
Ένας άλλος τρόπος εύρεσης προσφορών και ευκαιριών είναι τα web deals. Σε ιστοσελίδες προσφορών, όπως το groupon.gr ή το oladeals.gr μπορείτε να βρείτε προσφορές από ξενοδοχεία για διακοπές, σε τιμές που κερδίζετε μέχρι και 50% του κόστους των διακοπών. Κάθε λίγες μέρες, ξενοδοχεία βγάζουν τις προσφορές τους σε ιστοσελίδες προσφορών, και εσείς μπορείτε να αγοράσετε κάποια προσφορά-κουπόνι.

Πηγή: ΕίμαιΦοιτητής.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου