Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014

Dreamland!!!!To number one festival που διοργανώνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα!!

PictureΤο δικό μας ελληνικό Tomorrowland φιλοδοξούν να αποκτήσουμε οι διοργανωτές του πρώτου Dreamland, του φεστιβάλ που θα διεξαχθεί 25, 26 και 27 Ιουλίου, και θα συγκεντρώσει επί σκηνής κορυφαίους Έλληνες DJs.

Επί 3 μέρες 4 stages θα στηθούν σε περιοχή κοντά στην Αρχαία Ολυμπία, μέσα στο δάσος και δίπλα στον Αλφειό ποταμό. Η όλη διακόσμηση, οι ξυλοπόδαροι, οι μαριονέτες και τα χορευτικά show με τα εκκεντρικά κουστούμια θα δημιουργήσουν για τους επισκέπτες ένα φανταστικό, παραμυθένιο σκηνικό.

Για όσους το επιθυμούν θα υπάρχει χώρος για οργανωμένο camping δίπλα στο ποτάμι, αλλά και εγκαταστάσεις για την κάλυψη των αναγκών των επισκεπτών, όπως εστιατόρια, καφετέριες και ιατρική περίθαλψη. Στον ίδιο χώρο θα λειτουργεί ένα ιδιαίτερο λούνα παρκ, ένα εμπορικό χωριό, ενώ θα προσφέρονται και αθλητικές δραστηριότητες (rafting, canoeing, ποδηλασία, τοξοβολία).

To line up του θα περιλαμβάνει τους: Adrianos Papadeas, Agent Greg, Angel Stoxx, Anna Maria X, Bang La Decks, Christian Cambas, Chris IDH, Cleopatra Fyntanidou, Dino MFU, Dousk, G Pal, George Seragos, George Siras, Dj Gogos, Gus & Bonso, Hector, House Twins, Johnny Gerontakis, Mossel, Ms Lefki, Nikko Sunset, No Rabbitz, Pete Cave, Dj Pete, Playmen, Slick Beats, The Mode, Vanphil, 12 Tones 



Τιμές εισιτηρίων (προπώληση)
- Μονοήμερο: 15 ευρώ
- Τριήμερο: 40 ευρώ
- Τριήμερο + camping: 50 ευρώ
- VIP: 100 ευρώ


Σημεία προπώλησης: Kαταστήματα Public, Seven Spots, Παπασωτηρίου
Online: www.viva.gr
Τηλεφωνικά: 11876
Μετά τις 15 Ιουλίου, τα εισιτήρια θα κοστίζουν:
- Μονοήμερο: 20 ευρώ
- Τριήμερο: 50 ευρώ
- Τριήμερο + camping: 60 ευρώ - VIP: 150 ευρώ 



Πηγή:clubber.gr










0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου