Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

Η Λαίδη Γκάγκα στην Αθήνα....


Χθες το απόγευμα κατέφθασε η μεγάλη σταρ της ποπ μουσικής Lady Gaga, στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος. Με εγωκεντρική εμφάνιση για μια ακόμη φορά, προσπάθησε να τραβήξει τα βλέμματα όλων πάνω της, ώστε να γίνει αντιληπτός ο ερχομός της, από όλη τη χώρα.





Η μεγάλη σταρ, εμφανίστηκε μπροστά στους φαν της, κάνοντας ένα σόου με χορευτές που κράτησε λίγα λεπτά, δίνοντας τους μια γεύση για το τι πρόκειται να ακολουθήσει στην αυριανή μεγάλη συναυλία που θα πραγματοποιηθεί στο ΟΑΚΑ.






Στη συνέχεια μεταφέρθηκε από το αεροδρόμιο στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία, όπου θα μείνει για αυτές τις μέρες. Ακόμα κι εκεί η Lady εμφανίστηκε ως Lady τραβώντας όλα τα φλας ,δημοσιογράφων και φαν ,πάνω της.




Και αφού επιτέλους μπήκε στο δωμάτιο της και νομίζαμε όλοι ότι θα ησυχάζαμε, ξεκίνησε η φωτογράφιση της στην προεδρική σουίτα του ξενοδοχείου, προκαλώντας για 1537 φορά αντιδράσεις.








H Diva δήλωσε πως θέλει να κάνει ένα τουρ στα ελληνικά νησιά, αλλά δεν ξέρει αν ο χρόνος θα της το επιτρέψει..

Μεγάλος ντόρος έχει γίνει επίσης με τα απούλητα εισιτήρια, και τις άδειες θέσεις του σταδίου, γεγονός που έχει πολύ-συζητηθεί  και δηλώνει ίσως την αρχή της πτώσης της τραγουδίστριας-showwoman.
Παρ΄όλα αυτά θεωρούμε ότι η συναυλία της θα αξίζει ,μόνο και μόνο στα πλαίσια της διοργάνωσης και του show, που θα είναι σίγουρα φαντασμαγορικό.

Η σκηνή που θα εμφανιστεί θα έχει μήκος 50 μέτρα , βάθος 31 μέτρα και ύψος 21 μέτρα, καλύπτει συνολικά 2000 τετραγωνικά μέτρα και ονομάζεται "Fat Lady". Εκεί θα δώσει τη παράσταση της η τραγουδίστρια, μαζί με 14 χορευτές και 5 μουσικούς αλλάζοντας συνεχώς εμφανίσεις.

Τη συναυλία θα ανοίξει ο γνωστός Έλληνας τραγουδιστής , Άλεξ Καββαδίας.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου