Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014

Πόλεμος των Άστρων Νο 7 έρχεται το 2015 !


Η αμερικανική εταιρεία Ντίσνεϊ ανακοίνωσε την κυκλοφορία το 2015 της έβδομης ταινίας της σειράς επιστημονικής φαντασίας «Ο Πόλεμος των Αστρων» (Star Wars), μετά την εξαγορά της Lucasfilm, της εταιρείας παραγωγής του Τζορτζ Λούκας, δημιουργού της διάσημης αυτής σειράς ταινιών.

«"Ο Πόλεμος των Αστρων 7" θα βγει στις αίθουσες το 2015 και άλλες ταινίες θα ακολουθήσουν», αναφέρει η αμερικανική εταιρεία σε ανακοίνωσή της. Λίγο νωρίτερα η Disney είχε ανακοινώσει ότι θα εξαγοράσει την Lucasfilm για συνολικό ποσό που εκτιμάται ότι ανέρχεται σε περίπου 4,05 δισεκατομμύρια δολάρια.


Ο 68άχρονος Τζορτζ Λούκας δήλωσε σχετικά: «Προς μεγάλη μου ευχαρίστηση διαπιστώνω ότι τα τελευταία 35 χρόνια το "Star Wars" περνάει από γενιά σε γενιά. Τώρα ήρθε ο καιρός να περάσει η ταινία στην επόμενη γενιά κινηματογραφικών παραγωγών. Πάντα πίστευα ότι το "Star Wars" ήταν κάτι παραπάνω από εμένα και σκέφτηκα πως θα ήταν σωστό να γίνει η μετάβαση αυτή όσο είμαι ζωντανός. Είμαι πεπεισμένος ότι η Lucasfilm έχει βρει ένα καινούριο σπιτικό στην εταιρεία Ντίσνεϊ, υπό την καθοδήγηση της Κάθλιν Κέννεντι».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου