Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου 2014

Χρήσιμες συμβουλές για το τι να κάνετε μετά την εξεταστική.

Η εξεταστική επιτέλους τελείωσε και μια νέα δημιουργική περίοδος ξεκινάει.
Εμείς βρήκαμε κάποια από τα πιο χρήσιμα tips για εσάς ώστε να μπορέσετε να βάλετε σε τάξη τη φοιτητική σας ζωή.-Μπορείτε να γίνετε μέλη σε κάποια ομάδα της σχολής σας, για παράδειγμα μουσική ή φωτογραφία.

-Βρείτε μια δουλειά part-time κυρίως, η οποία θα σας βοηθήσει να είστε πιο ευέλικτοι οικονομικά και να έχετε την δυνατότητα να παρακολουθείτε και τα μαθήματα της σχολής σας.

-Βρείτε χόμπι. Όσοι από εσάς κάνετε κάποιο άθλημα ή έχετε κάποιο χόμπι όπως για παράδειγμα ζωγραφική, μη το αφήσετε. Θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε καθώς θα σας φύγει όλη η ένταση της καθημερινότητας.

-Προσπαθήστε να ακούτε όσο το δυνατόν περισσότερο μουσική. Βοηθάει πολύ στο να χαλαρώσετε και να ξενοιάσετε από τα προβλήματα της ημέρας.

-Οργανώστε σωστά το χρόνο σας. Πάρτε ένα σημειωματάριο για να καταγράφετε όλες τις δουλειές που έχετε να κάνετε (χόμπι, διάβασμα, εργασίες), ώστε να έχετε τα πάντα προγραμματισμένα και να μη τρέχετε τελευταία στιγμή να τα προλάβετε όλα.

-Προσπαθήστε όσο μπορείτε να παρακολουθείτε τα μαθήματα στη σχολή. Εντάξει δε λέμε να πηγαίνετε και από τις 8 το πρωί, αλλά να έχετε μια επαφή, ώστε να μη μένετε πίσω γιατί μαζεύονται, και μετά άντε να τα περάσετε.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου