Δευτέρα 4 Αυγούστου 2014

Τηνιακό:Το στέκι που κάθε φοιτητής πρέπει να ξέρει!!





 Και έφτασε πλέον η στιγμή,που πέρασες Αθήνα. Πρώτες μέρες στη σχολή, γνωριμίες, καφέδες, νέες παρέες και νέα στέκια για να περάσεις κάποιες ώρες, έως μέρες με τους φίλους σου. Κι αφού μαθαίνεις όλα τα μέρη στο κέντρο, όπως Μοναστηράκι, Αγία Ειρήνη, Σύνταγμα, Γκάζι αρχίζεις σιγά σιγά και εξαπλώνεσαι στις γύρω περιοχές. Και επειδή πολύ ωραία η Πλάκα με τα στενά της, αλλά οι τιμές είναι λίγο τσιμπημένες, αφού εδώ μιλάμε ότι πλέον έχεις αρχίσει και κατεβάζεις ποσότητες αλκοόλ, τότε κάποιος απ' την παρέα θα πετάξει την εξής ερώτηση: Πάμε Τηνιακό?? και κάπως έτσι μία βαθιά σχέση αγάπης, έχει αρχίσει να γεννιέται.
 Ξεκινάτε λοιπόν να πάτε, φτάνετε Βικτόρια και αρχίζετε να ανεβαίνετε την Λ.Αλεξάνδρας, μόλις περάσατε και το Πεδίον του Άρεως και αρχίσατε να βλέπετε το Τηνιακό. Βρίσκεστε στην Λ.Αλεξάνδρας 50 για να είμαι ακριβής. Στη συνέχεια αρχίζει η εξερεύνηση του χώρου. Ψάχνεις να βρεις που θα κάτσεις, παρακολουθείς πόσο κόσμο έχει το μαγαζί και τι όμορφα και χαλαρά είναι.
Τότε έρχεται ο λατρεμένος παππούλης (δεν ξέρω για σας, αλλά εμένα μου θυμίζει τον παππού από το up), ώστε να παραγγείλετε. Μπορείς να παραγγείλεις μπύρες, ούζο ,ρετσίνα και φυσικά μην ξεχάσεις την τρομερή ποικιλία. Ψωμάκια,τυράκια, κεφτεδάκια και άλλα είναι κάτι που περιέχει. Όσο και να πιεις μην νομίζεις ότι θα σου φύγουν τρελά λεφτά.Το μαγαζί είναι πάρα πολύ φτηνό και ενδεικνύεται για παρέες φοιτητών που θέλουν να περάσουν ένα υπέροχο βράδυ, πίνοντας και συζητώντας με τους φίλους τους ως τις πρώτες πρωινές ώρες. Οι σερβιτόροι είναι πολύ εξυπηρετικοί, ειδικά αν σε γνωρίζουν, που αυτό σίγουρα θα γίνει, αφού θα το βάλεις εντατικά στο πρόγραμμα σου. Τέλος αν είστε κορίτσια να είστε προετοιμασμένες για ένα και μόνο πράγμα. Η τουαλέτα είναι τούρκικη αλλά εξίσου γαμάτη (απλά για να μην πείτε ότι δεν σας το είπα).
Χωρίς λοιπόν να χάσετε ευκαιρία, κάντε εσείς πρώτοι την ερώτηση Πάμε Τηνιακό στους φίλους σας και είναι σίγουρο ότι θα τους εντυπωσιάσετε και θα μείνετε ευχαριστημένοι. Εξάλλου κάθε φοιτητής που σέβεται τον εαυτό του πρέπει κάποια στιγμή να περάσει από αυτό το στέκι.

Tip:Μην πάτε πρώτη φορά σε περίοδο εξεταστικής, είναι τρομερά εθιστικό!!

   

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου