Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

Τα 5 πιο εκνευριστικά πράγματα που βιώνουν οι φοιτητές όταν συγκαοικούν με τους γονείς τους

Τι και αν έδωσες πανελλήνιες τι και αν ενηλικιώθηκες  το γεγονός ότι εξακολουθείς να ζεις με τους γονείς σου δεν σε έχει αφήσει να καταλάβεις και να βιώσεις αυτό που όλοι ποθούμε μετά  τα 18…Την Ανεξαρτησία μας! Ακολουθούν τα 5 πιο σπαστικά πράγματα από την συγκατοίκηση με τους γονείς σου αν και είμαι σίγουρη πως μπορείς να σκεφτείς και πολλά ακόμα…








Big Brother:
Δεν άλλαξαν και πολλά τελικά από όταν ήσουν σχολείο. Οι γονείς σου εξακολουθούν να ξέρουν τι ώρα μπήκες, τι ώρα βγήκες, πού κοιμήθηκες, τι ώρα έφαγες ακόμα και  πότε ξεκινάει η εξεταστική. Μην απορήσεις αν τους δεις στην σχολή σου να ψάχνουν τους  καθηγητές σου για να ρωτήσουν για την πρόοδό σου.

Εξεταστική
Το χειρότερο βέβαια είναι όταν έχεις εξεταστική που η μαμά είναι συνεχώς εκεί και δεν μιλάω για τα κέικ, χυμούς, μπισκότα, πίτες….(5 κιλά μέσα στην εξεταστική τουλάχιστον) αλλά το γεγονός ότι θα σε ξυπνάει για να διαβάσεις, θα σε χρονομετρήσει πόσο διάβασες και δεν θα σε αφήσει για κανένα λόγο να βγεις έξω! Διαφορετικά, ξεκινάει το γνωστό "Και πότε θα διαβάσεις, που θα γεράσω και πτυχίο δεν θα έχεις πάρει ακόμα, αλλά δεν φταίει κανείς άλλος εγώ φταίω που ......" 

Ο πιο καλός ο φοιτητής
Και πες ότι λίγο πολύ συνηθίζεις τα 2 πρώτα. Το γεγονός ότι δεν μετακομίζει και κανένας άλλος και μπορεί να χρωστάς περισσότερα μαθήματα από την κόρη της κάθε φίλης, γειτόνισσας κ.τ.λ. αποτελεί λόγος ομηρικών μαχών σε καθημερινή βάση.

Τι φαγητό έχουμε σήμερα
Ένα άλλο επίσης γεγονός είναι πως φαγητά όπως φακές, φασολάκια και άλλα παρόμοια με αυτά συνεχίζουν να υπάρχουν στην διατροφή σου. Συνεπώς δεν θα μπορέσεις όπως όλοι οι φοιτητές να φτάσεις στο σημείο να εκτιμήσεις την αξία τους και να φτάσεις στο σημείο απέχθειας των delivery ή αλλιώς στο γνωστό σε όλους μας σημείο 0…!

Ταξιδιάρα ψυχή
Βέβαια υπάρχει το εξής αξιοσημείωτο γεγονός να μένεις πολύ κοντά για να μετακομίσεις αλλά ταυτόχρονα πολύ μακριά για να μην τρως 2 ώρες καθημερινά να φτάσεις στην σχολή σου π.χ. Ελευσίνα-Αθήνα .Εκεί πραγματικά μιλάμε για τεράστια υπομονή…

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου