Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

Φράσεις με άλλο νόημα από ένα φοιτητή part 2

Προφανώς και οι φράσεις των φοιτητών που χρησιμοποιούν με δικές τους σημασίες δεν μπορούν να περιορίζονται στο part 1. Συνεχίζουμε λοιπόν με την καταγραφή του part 2! 











Σχέσεις
Συνήθως ο φοιτητής δεν στέκεται σε λέξεις. Ειδικά την συγκεκριμένη λέξη δεν θέλει ούτε να την ακούει. Αυτό δεν σημαίνει ότι η φοιτητική ζωή είναι μοναχική, απλά συνήθως δεν χαρακτηρίζεται από δεσμεύσεις.

Φοιτητική Παράταξη
Είναι και αυτοί φοιτητές  με μια πιο ευρεία έννοια. Θα σε αρπάξουν σαν γεράκια στις εγγραφές, θα γίνουν φίλοι σου τόσο πολύ που θα αρχίσεις να αμφιβάλεις για τις ικανότητες σου να γνωρίζεις τόσο εύκολα καινούργιους ανθρώπους., θα σε ζαλίσουν στα τηλέφωνα, θα σου δώσουν που και που καμιά σημείωση. Το κύριο όμως είναι οτί θα γνωρίσεις μαζί τους  την νυχτερινή ζωή της πόλης σου!

Μάθημα
Είναι μια πολύ ευρεία έννοια για τον φοιτητή. Το μάθημα είναι για αυτόν μια ευκαιρία να βγει από το σπίτι να δει τους φίλους του να παίξει tichu να πάει για καφέ και αν βαρεθεί μπορεί να μπει και σε κανένα αμφιθέατρο για να δει αν άλλαξε κάτι στην διαρρύθμιση.

Εξεταστική
Έδω μιλάμε για πραγματικά παιχνίδια επιβίωσης. Και έτσι μαγικά πρέπει να βγάλεις την ύλη ενός εξαμήνου σε μόλις 4 ημέρες. Μιλάμε για επικίνδυνες  αποστολές!

Βαθμός 4
 «Με έκοψε , δεν μπορούσε να το κάνει  5 να ξεμπερδεύω  μπας και πάρω και εγώ κάποια στιγμή πτυχίο!»

Βαθμός 5+
 «ΠΩ ΡΕ ΦΊΛΕ, που να χα διαβάσει δηλαδή, θα χα πάρει και 7!»

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου