Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

Open Run by Adidas

H adidas σε προσκαλεί στο τελευταίο Open Run πριν τον Κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας!

Λίγο πριν το μεγαλύτερο δρομικό γεγονός της χρονιάς, τον 31ο Κλασικό Μαραθώνιο της ΑΘήνας, η adidas μπαίνει σε ρυθμούς προετοιμασίας και δίνει ραντεβού με όλους τους λάτρεις του running σε μια ξεχωριστή φθινοπωρινή διαδρομή στο ιστορικό κέντρο της πόλης, εκεί απ’ όπου όλα ξεκίνησαν.

Τη φετινή χρονιά, τα adidas Open Run κατάφεραν να ενώσουν πάνω από 5.000 λάτρεις του τρεξίματος, να αναδείξουν τις αξίες και την ομορφιά του αθλήματος και φυσικά να αποδείξουν πως το τρέξιμο είναι πάνω απ’ όλα διασκέδαση! Την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου, η adidas μας καλεί να γίνουμε ακόμη περισσότεροι και να γιορτάσουμε το τελευταίο Open Run σε δύο διαδρομές των 5 και 10 χλμ., χωρίς κόστος συμμετοχής και με σημείο εκκίνησης το Άγαλμα του Δισκοβόλου στο Ζάππειο.



Από το τελευταίο Open Run δεν θα μπορούσε να λείπει η adidas running team, που ολοκληρώνει τις εντατικές προπονήσεις της για το μεγάλο στόχο που δεν είναι άλλος από τον Κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας. Το προπονητικό team της adidas, για ακόμη μία φορά, θα φροντίσει για το ζέσταμά σου με ομαδικό stretching session. Στο τέλος της διαδρομής, εξειδικευμένοι φυσικοθεραπευτές του ΙΕΚ Ξυνή θα αναλάβουν την αποθεραπεία σου.

Και μην ξεχνάς! Όπως σε κάθε Open Run, θα έχεις την ευκαιρία να δοκιμάσεις τα τελευταία running προϊόντα της adidas, αλλά και να συμμετέχεις σε κλήρωση για να κερδίσεις running εξοπλισμό αξίας 500€!


Πηγή:gazzetta

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου